Kutatószolgálat a Népzene- és Néptánckutató Osztály és Archívumban

 

Az MTA BTK Zenetudományi Intézet Népzene- és Néptánckutató Osztály és Archívum Kutatószolgálata szerdánként 10-16 óra között áll a kutatók rendelkezésére.

 

A kutatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

A Néptánc Archívumban való kutatás megkezdése előtt tájékozódjon a Néptánc Tudástár digitális katalógusrendszerünkben, itt kiválaszthatja mely dokumentumokat szeretné használni, melyet a bejelentkezésekor szükséges megadni. A Filmtár gyűjtőpontjait térképen is megtekintheti.

 

A kutatást megelőzően a Néptánc Arcívum Filmtárára vonatkozó Filmmásolási kérelmet alárva és beszkennelve kérjük elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyintézés kizárólag az itt megadott elektronikus címen keresztül történhet.

 

KÖZLEMÉNY

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Kutatószolgálat a Népzene- és Néptánckutató Osztály és Archívumban 2018. június 4. és szeptember 3. között szünetel. Megértésüket köszönjük!